Onze Sponsoren

Bedankt

Onze Sponsoren

Botterblom Engineering – Algemene sponsoring

 

De Reden


Jullie passie voor- en benadering van alle aspecten van de Lego League spreken mij erg aan: ik zie jullie als een team dat, ook buiten deze wedstrijd, veel kan bereiken door naast hard ook vooral slim te werken.

Bart Botterblom,

Eigenaar van Botterblom Engineering

 

Het Bedrijf

Botterblom Engineering is een eenmanszaak gericht op het technisch ontwerp van producten met een werktuigbouwkundige basis, betrokken van conceptfase tot realisatie.

 

Heel veel dank, Botterblom Engineering, voor het sponsoren van ons Team!

 

Bert Smit Reklame – Sponsoring bedrukking

 

De Reden

Het team is goed bezig en heeft een enthousiaste achterban, leuk om ook een steentje bij te dragen. Succes!

Bert Smit,

 

Het Bedrijf

Bert Smit Reklame is een allround beletterings- en reclamebedrijf.

Heel erg bedankt, Bert Smit Reklame, voor het sponsoren van ons Team!

 

VesselData – Algemene sponsoring

 

Het Bedrijf

VESSEL PERFORMANCE MONITORING
VesselData information system provides increased transparency for operational performance and efficiency.
Access to fuel, speed and energy management performance data increases visibility and supports the optimization of a ship’s performance, enabling vessel operators to effectively manage their business.

Dankuwel, VesselData, voor het sponsoren van ons Team!

 

Waspark Middel

Waspark Middel Shop & Bakery – Algemene sponsoring

 

De Reden

Ik vind het een geweldig om jeugdige talenten te helpen bij een technologisch hoogstaand project. Met passie, plezier en doorzettingsvermogen kun je tot grote prestaties komen en dat geeft heel veel voldoening.

Peter Middel,

Eigenaar van Waspark Middel Shop & Bakery

 

Het Bedrijf

Waspark Middel Shop & Bakery staat voor ongekende kwaliteit in Carwash waarbij technologisch ook de best denkbare Carwash Equipment gebruikt wordt. Autowassen wordt bij ons een aangenaam plezierige ervaring. Daarvoor zorgen ook de dames in onze Shop & Bakery met tal van heerlijke verrassingen.

Heel erg bedankt, Waspark Middel Shop & Bakery, voor het sponsoren van ons Team!

 

 

Gelling Containers – Algemene sponsoring

 

De Reden

Wij vinden het belangrijk dat mensen die innovatief zijn zich kunnen ontwikkelen. Dit is zeer belangrijk voor alle sectoren en iedere doelgroep, daarom steuene wij dit ambitieus project.

Henk Gelling,

Eigenaar van Gelling Containers

 

Het Bedrijf

Wij zijn een containerverhuurder en afvalverwerker. Wij hebben een klein bedrijf met 6 man personeel en zijn erg gericht op onze regio. We zoeken continu naar de duurzaamste oplossing voor afvalvraagstukken.

Zeer bedankt, Gelling Containers, voor het sponsoren van ons Team!

 

ComputerTexel – Sponsoring hosting

 

De Reden

Lego League is een leuke wedstrijd voor scholen onderling. Het idee achter deze wedstrijd staat mij aan en daarom sponsor ik dit. Vooral de combinatie met techniek, natuur en ICT is een mooie manier om kinderen kennis te laten maken met nieuwe technieken welke nu in deze tijd worden gebruikt,

Alex de Haan,

Eigenaar van Computertexel

 

Het Bedrijf

Welkom bij Computer Texel hét ICT bedrijf op het mooie eiland Texel. In oktober 2010 heeft Alex de Haan Haw-ict / Computer Texel opgericht. Computer Texel is een ict totaal bedrijf voor particuliere- en zakelijke klanten. Door samenwerking met diverse partners zijn wij in staat om een volledige pakket dienstverlening aan te bieden van bijvoorbeeld een internetaansluiting, verkoop van hardware tot een volledig ingericht kantoor. Meer weten? Neem contact met ons op via telefoon 0222-769001 of 06-19216925. Mailen mag uiteraard ook.

 

Dankjewel, ComputerTexel, voor het sponsoren van onze email, web hosting en andere diverse hosting-gelegenheden, zonder jullie zou deze website niet bestaan!