2018 – Vakantie?

Hallo! Dit jaar hebben heel laat besloten om mee te doen aan de FIRST LEGO

Geen categorieUpdates2018 – Vakantie?

2018 – Vakantie?

Hallo!

Dit jaar hebben heel laat besloten om mee te doen aan de FIRST LEGO League. Daarom dringt de tijd. Herfstvakantie vieren zat er daarom niet in voor ons dit jaar.

Bij Jamie thuis hebben we een wedstrijdtafel en heel veel LEGO staan. Thomas en Jamie hebben 2 nachten bij elkaar gelogeerd om 3 dagen lang aan de FIRST LEGO League te werken en om plezier te maken zodat de sfeer er goed in kwam.

Twee dagen nadat Thomas weer thuis was, hebben we weer afgesproken, maar deze keer met zijn drieën (Thomas, Jamie en Nienke), om te werken aan ons onderzoek en core values. We hebben onze tekenwedstrijd uitgedacht, sponsoren gezocht en bedacht wie wat gaat onderzoeken en waar we uiteindelijk met ons onderzoek naartoe willen. Ook besloten we dat we graag een buddy team wilden hebben om tips mee uit te wisselen.

We zijn nu echt officieel van start gegaan. Mocht je nog ideeën hebben voor ons, laat dan hier beneden een reactie achter.

related posts

Jawel Jawel, het is ons gelukt! we zijn door naar de Benelux finale! Wij waren enorm verrast en blij om dat te horen. Hieronder vindt u een verslagje van de dag. In de blog hierna vindt u wat meer praktische informatie en wat we de komende tijd gaan doen. Om half negen stonden we met […]

Read more

We werken allemaal hard door. Op dit moment doen we alle kleine klusjes die nog gedaan moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan presentaties aanpassen, zorgen dat de robot alles op de tafel wat sneller doet enz. Toen we de papieren van Lego League nog een keer doorlazen, kwamen we er achter dat we over het hoofd […]

Read more

Leave your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked.*