2018 – Update

Hallo! Eigenlijk is er deze week niet heel veel gebeurd. We hebben ons vooronderzoek afgerond

Geen categorieUpdates2018 – Update

2018 – Update

Hallo!

Eigenlijk is er deze week niet heel veel gebeurd. We hebben ons vooronderzoek afgerond en zijn begonnen aan ons onderzoek.

We hebben wel een heel leuk idee gekregen voor de core values jury. Helaas kan ik dat niet delen vanwege de concurrentie, maar als jullie deze website in de gaten houden, dan zetten we het binnenkort online!

Volgende week vrijdag is de finale van onze school. Wij zijn sowieso al door, omdat we in klas 3 zitten, maar toch willen we graag mee doen, omdat alle tips welkom zijn, zodat we onszelf kunnen verbeteren!

Kom je ook kijken? De wedstrijd begint om 3 uur. De locatie is: Maarsdreef 23, 9501 AM Stadskanaal.

related posts

Jawel Jawel, het is ons gelukt! we zijn door naar de Benelux finale! Wij waren enorm verrast en blij om dat te horen. Hieronder vindt u een verslagje van de dag. In de blog hierna vindt u wat meer praktische informatie en wat we de komende tijd gaan doen. Om half negen stonden we met […]

Read more

We werken allemaal hard door. Op dit moment doen we alle kleine klusjes die nog gedaan moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan presentaties aanpassen, zorgen dat de robot alles op de tafel wat sneller doet enz. Toen we de papieren van Lego League nog een keer doorlazen, kwamen we er achter dat we over het hoofd […]

Read more

Leave your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked.*